Badkamers

van helemaal strippen tot een paleisje.

Written by Milton Pang

8 Comments

Heleen Heinsbroek

Bij het inrichten van een nieuwe badkamer is het de vraag hoe je de – vaak beperkte – ruimte zo slim mogelijk kunt indelen. Milton heeft daar, dankzij zijn jarenlange ervaring, goed zicht op. Hij heeft ons bij de aanleg van onze nieuwe badkamer dan ook uitstekend geadviseerd. Inclusief elektra, loodgieterswerk én betegeling heeft Milton alles keurig gemonteerd en afgewerkt.

Reply
Bart

Je moet echt ervaring hebben een badkamer te herinrichten en vernieuwen. Dat heeft Milton. Vergeleken met anderen snapte hij direct wat de bedoeling was en dacht hij proactief mee. Grif werk en details beide gaat prima. Milton werkt gestaag door en houdt je op de hoogte van zijn vorderingen ook als je tijdens de klus op vakantie gaat. Prettige samenwerking en ben blij met mijn nieuwe badkamer.

Reply
Paul en Jacqueline

In de loop der jaren is zo,n beetje ons hele huis door Milton gerenoveerd. De zolder verbouwd , 2 x een badkamer en wc, alles gewit en laminaat gelegd etc.etc. Buitenboel geverfd. Deze man is van alle markten thuis en niet onbelangrijk geeft goede adviezen en voert deze ook tot in de puntjes precies uit. Ook onze tuin is door hem gedaan en afgelopen jaar de keuken met alle bijkomende werkzaamheden.
Dus zoals U hierboven kunt lezen zijn wij zeer tevreden.

Reply
Ada

Wij wilden onze badkamer verplaatst hebben naar een andere ruimte. Milton heeft met ons meegedacht over de inrichting en kwam met het super idee om wasmachine en droger niet meer in de badkamer terug te zetten maar er een aparte was/droogkast voor te maken op de overloop met schuifdeuren ervoor. Zowel de nieuwe badkamer als de was/droogkast zijn prachtig geworden. En Milton’s afwerking is zeer secuur. Erg belangrijk als je zelf ook pietjeprecies bent. Tot slot wordt de badkamer schoon opgeleverd. Erg fijn na zo’n verbouwing!

Reply
Hettie

Dank zij Milton heb ik nu een veilige mooie badkamer die er heel mooi uit ziet. Milton kan goed luisteren naar wat je wilt en denkt goed na om dat te realiseren. Ook mijn moeder die heel slecht ter been is kan nu veilig en wel douchen bij mij. Ook bij onverwachte verrassingen die te voorschijn komen draait hij zijn hand niet om, Milton kan alles oplossen :). Tijdens de werkzaamheden gaf hij veel meer te kunnen. Ik ga hem zeker nog een keer laten komen voor andere dingen in mijn huis.

Reply
Jordy en Petra

Uitstekende ervaring met Milton! Het is een onwijs vriendelijke man en we hebben erg met hem gelachen. Milton kwam van tevoren eerst langs om de werkzaamheden en de prijs beter in te kunnen schatten. In twee weken heeft hij met grote precisie onze badkamer omgetoverd tot een paleisje. Hij heeft een drain aangelegd, toiletreservoir ingebouwd, inloopdouche op afschot gemaakt, wanden en vloer betegeld en gevoegd, muur gestuct, toilet aangesloten en regendouche aangesloten, alles afgekit en schoon gemaakt. Als extra klus heeft Milton ook onze keuken betegeld. Wat een prachtig resultaat! We gaan je gezelligheid missen Milton. Ik kan iedereen deze vakman aanraden.

Reply
Mark en Mylène

Milton heeft bij ons de zolder (washok), de badkamer en het toilet onder handen genomen. In het kort werden deze ruimten volledig gestript en weer ingericht, inclusief waterleidingen, verwarming, elektra, stucwerk, betegeling en plaatsen van de meubels en het sanitair.
Bij de eerste ontmoeting viel het meteen op dat Milton in oplossingen denkt. Alle veranderingen die we wilden doen, wist hij in een plan om te zetten en hij kwam tevens met veel verbeteringen. De uitvoering betrof ook nog eens vakwerk. Daarnaast is het een betrouwbare en gezellige vent. Ook niet onbelangrijk. Echt een aanrader dus om Milton je klussen te laten doen.

Reply
Marlies Friebel

We zijn super blij met onze nieuwe badkamer, Milton.
Vakwerk! Bedankt voor het meedenken over oplossingen en alle extra dingen die je gedaan hebt om onze droom te realiseren.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =